Att färga håret med henna

I somras testade jag att henna håret för första gången och om det inte vore för att jag är för mörkhårig för att få den riktigt kopparrö...


I somras testade jag att henna håret för första gången och om det inte vore för att jag är för mörkhårig för att få den riktigt kopparröda färgen som jag älskar så hade jag säkert fortsatt för all framtid.

Jag började att testa Herbiques kopparröda henna (se bilden nedan) och jag tyckte att den var bra att jobba med men efter att ha läst på så har jag förstått att Herbique inte är det bästa alternativet. De har ingen innehållsförteckning på sin henna utan skriver bara att det är 100% henna oavsett om det är deras röda, bruna eller svarta färg - och henna kan bara vara rött, men tillsammans med andra örter så kan det bli andra färger. Så, när jag skulle färga håret i en mer brunröd nyans så valde jag att prova ett annat märke och jag köpte hem -Radicos ekologiska hårfärg- som fick två tummar av två möjliga. Den var lätt att använda och gav fint resultat men med en nyfödd bebis så fungerade det inte att hålla på och färga håret i flera timmar så jag lade hennan på hyllan.

Nu när lillan inte är lika beroende av mig, och mitt hår är hälften så kort, så funderar jag på om det inte är dags att plocka ner hennan från hyllan igen och beställa hem en ny nyans. :)

På bilden ovan ser ni före och efter med Herbiques kopparröda henna.


Liknande inlägg

0 kommentarer

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det gör mig så glad!

Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort.

Använder Blogger.