Att köpa leksaker på second hand

Jag älskar verkligen att fynda gamla leksaker på second hand - det är både billigt och bra för miljön. Av det som syns på den här bilden...


Jag älskar verkligen att fynda gamla leksaker på second hand - det är både billigt och bra för miljön. Av det som syns på den här bilden så har jag fyndat briolådan, en del böcker och den gula resväskan. :)

Liknande inlägg

2 kommentarer

 1. Pussel är vår bästa second hand leksak! Finns så många fina och ofta i trä eller papp. Ser det lite som att vi "hyr" dem när jag betalar för när vi pusslat klart lämnar vi bara in dem igen och "hyr" eller annat motiv.
  Saker till att leka med lera är den senaste second hand-spaningen. Då köper jag köksredskap i stål och sedan har min lille pojk dem när han gör glass och bakar muffins med sin leklera. Innan delade vi på köksredskapen men jag tröttnade på att diska så nu har han en del helt egna ler-redskap och bara några är delade. Har din stora börjat med lera än? Så kul eftermiddagsaktivitet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, pussel är verkligen ett bra fynd! Vi har en hel del loppisfyndade pussel också och de i trä är absolut en favorit! :) Och smart att köpa stålredskap till pojken! Det ska jag nog också börja hålla utkik efter när vi närmar oss lerlekarna, för vi är inte riktigt där ännu. Stora tjejen har lite för mycket spring i benen för att sitta still och pyssla. ;)

   Radera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det gör mig så glad!

Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort.

Använder Blogger.