De bästa loppisfynden

Något av de bästa loppisfynden man kan göra enligt mig är att köpa inredningstidningar. De kostar oftast bara en femma och inspirationen...


Något av de bästa loppisfynden man kan göra enligt mig är att köpa inredningstidningar. De kostar oftast bara en femma och inspirationen är ju densamma oavsett om tidningen är begagnad eller ny. Min absoluta favorittidning är Drömhem & Trädgård och oavsett hur många jag hittar så får de alltid följa med hem - senast blev det ett rejält fynd med tidningar från 2008-2014. :)

Ett annat favoritfynd är den här koppen som jag fått av min mamma. Jag äger bara två av dem men håller ständigt utkik efter fler - för kaffet smakar såå mycket bättre när man dricker ur blåvita koppar. På riktigt. Vilka är era bästa fynd? :)


 

Liknande inlägg

0 kommentarer

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det gör mig så glad!

Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort.

Använder Blogger.