DIY - 50-tals hårband

Jag såg ett snyggt 50-tals hårband i en butik för ett par år sedan och istället för att köpa ett därifrån så bestämde jag mig för att pr...


Jag såg ett snyggt 50-tals hårband i en butik för ett par år sedan och istället för att köpa ett därifrån så bestämde jag mig för att prova göra ett själv och det visade sig att vara väldigt enkelt! :) Såhär gjorde jag:

DIY - 50-tals hårband
Tyg, ståltråd, tång, sax och symaskin

Gör såhär
Börja med att klippa ut en tygremsa och sy ihop som en tub. Mät ut en lika lång ståltråd, vik in ändarna så att det inte blir någon vass kant och trä in i tuben. Sy ihop kanterna på hårbandet. Färdigt!


Liknande inlägg

0 kommentarer

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det gör mig så glad!

Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort.

Använder Blogger.