DIY - Lantliga påskägg

Påsken nalkas och jag tänkte dela med mig av några lantliga ägg som jag gjorde för ett par år sedan. I år försöker jag febrilt att komma...


Påsken nalkas och jag tänkte dela med mig av några lantliga ägg som jag gjorde för ett par år sedan. I år försöker jag febrilt att komma på lämpliga påskpyssel som man kan göra med en tvååring och har ni några tips så får ni gärna dela dem! :)

DIY - Lantliga påskägg
Du behöver: Ägg, papper, lim och hampasnöre.

Gör såhär
1. Blås ur äggen - Ta en nål och gör försiktigt två små hål på toppen och botten av ägget. Blås i det ena hållet så att ägget rinner ut ur det andra (gör större hål i botten vid behov) och se till att ta vara på ägget på något sätt! Stek en omelett eller baka en kaka. :)

2. Riv pappersremsor och limma fast på ägget. Dekorera med en bit hampasnöre. 

Liknande inlägg

0 kommentarer

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det gör mig så glad!

Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort.

Använder Blogger.