DIY - Ljusslinga av gamla lampskärmar

Ibland ser man något inspirerande som man memorerar och lägger i sin mentala att-göra-lista och den här ljusslingan är en sådan grej. Ja...


Ibland ser man något inspirerande som man memorerar och lägger i sin mentala att-göra-lista och den här ljusslingan är en sådan grej. Jag såg idén först hos duktiga Johanna i kulla och sedan dess har de ploppat upp lite här och var, och nu även i vårat hem - i barnrummet rättare sagt. Lampskärmarna har jag fyndat vid tre olika tillfällen på två olika second hand-butiker för 5-20 kr styck, som gjutet!

DIY - Ljusslinga av gamla lampskärmar
Några gamla lampskärmar, en ljusslinga och ståltråd.

Gör såhär
Räkna och fördela ljusslingans lampor till de gamla skärmarna, tryck ner dem i toppen av skärmen och vira fast med ståltråd. Färdigt!
Liknande inlägg

2 kommentarer

  1. Så fin slinga du gjort! Har ofta tänkt att jag ska göra en sån men aldrig kommit till skott. Du satte alltså många dioder i varje skärm? SMART! Trodde helt klart att det skulle bli svårt att få tillräckligt med ljus annars. Nu ska jag bara leta skärmar då :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! Ja, precis, jag satte många ljus i varje skärm och det blev riktigt bra! Det blir ju fortfarande inte en stark ljuskälla men en väldigt varm och mysig en! :) Lycka till i skärmletandet!

      Radera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det gör mig så glad!

Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort.

Använder Blogger.