Passionsfruktsremmar

Jag är ständigt på jakt efter nyttiga alternativ som kan hjälpa mig att bli av med mitt sockerberoende och när jag såg fenomenet "f...


Jag är ständigt på jakt efter nyttiga alternativ som kan hjälpa mig att bli av med mitt sockerberoende och när jag såg fenomenet "fruktremmar" på instagram så var jag ju bara tvungen att testa. Jag provade att göra mina av banan och passionsfruktsbitar (se bilden nedan) och de blev riktig syrliga och goda! Nästa gång provar jag nog att göra en variant med hallon.

PASSIONSFRUKTSREMMAR (en plåt)
Cirka 50 g tinade passionsfruktsbitar
1 st ekologisk banan
(Kokosolja att pensla bakplåtspappret med)

Gör såhär
Börja med att sätta ugnen på 50 grader. Mixa ihop den tinade passionsfrukten och bananen till en jämn smet. Smörj bakplåtspapper med kokosolja och bred ut smeten jämt över plåten och låt stå i ugnen några timmar tills smeten har torkat. Öppna ugnluckan 1-2 gånger i timmen för att släppa ut fukt.
Liknande inlägg

0 kommentarer

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det gör mig så glad!

Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort.

Använder Blogger.