Något av det finaste jag sett

I helgen var vi och hälsade på min familj och min syster (som lever min framtidsdröm med en egen gård, egna höns och egna ägg) skickade ...


I helgen var vi och hälsade på min familj och min syster (som lever min framtidsdröm med en egen gård, egna höns och egna ägg) skickade med oss något av det finaste jag sett - ägg i alla möjliga färger och storlekar! Tänk om varje äggpaket man köpte skulle se ut såhär? Det hade jag med glädje betalat några extra kronor för.

Nu ska jag både baka och påskpyssla av de här skönheterna - för de här skalen är ju på tok för fina för att slänga! Ha en fin dag!
Liknande inlägg

0 kommentarer

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det gör mig så glad!

Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort.

Använder Blogger.