Hallonremmar

Nu har jag testat att göra bär - och fruktremmar igen och den här gången fick det bli med hallonsmak. De här blev snäppet godare än pass...


Nu har jag testat att göra bär - och fruktremmar igen och den här gången fick det bli med hallonsmak. De här blev snäppet godare än passionsfruktsremmarna och jag kommer definitivt att göra dem igen!

HALLONREMMAR (en plåt)
200 g tinade hallon
1 st ekologisk banan
En skvätt apelsinjuice
(Kokosolja till att pensla bakplåtspappret med)

Gör såhär
Börja med att sätta ugnen på 50 grader. Mixa ihop banan, hallon och apelsinjuice till en jämn smet. Smörj bakplåtspappret med lite kokosolja och bred ut smeten jämt över plåten. Grädda i ugnen tills smeten inte känns kladdig längre och öppna ugnsluckan 1-2 gånger i timmen för att släppa ut fukt. (För mig tog det cirka 3 timmar att grädda remmarna)




Liknande inlägg

0 kommentarer

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det gör mig så glad!

Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort.

Använder Blogger.