Ett prickigt 50-tals hårband

Jag älskar prickigt och när stora T var liten brukade min mammagrupp på BVC titta på mig med himlande ögon när jag för hundraelfte gånge...


Jag älskar prickigt och när stora T var liten brukade min mammagrupp på BVC titta på mig med himlande ögon när jag för hundraelfte gången hade klätt dottern i prickiga kläder, haha. Oh well, beskrivning på hur jag har gjort det här prickiga hårbandet hittar ni här:  DIY - 50-tals hårband. Ha en fin valborg!


Liknande inlägg

2 kommentarer

  1. Prickigt kan ju aldrig va fel! Själv leta jag efter prickiga kläder som en tok till min pojk för 5årskalas sedan som inte var tjejiga och det var svårt. Nu får lilltjejen ofta prickiga kläder :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej men precis, prickigt kan ju aldrig bli fel! :) Kan tänka mig att det var svårt att hitta lite mer pojkiga plagg med prickar!

      Radera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det gör mig så glad!

Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort.

Använder Blogger.