Loppisfynd i mitt kök

Vårt kök är nog det rum som består av allra mest loppisfynd och färger i vårt hem och jag älskar det! Jag valde att dela upp fynden på...


Vårt kök är nog det rum som består av allra mest loppisfynd och färger i vårt hem och jag älskar det! Jag valde att dela upp fynden på två inlägg och här kommer del 1:

Vitrinskåpet är ett blocketfynd - ett "work in progress" - som jag håller på att måla om med chalkpaint. Tavlan fick jag av min familj i 25-års present och den är skapad av fantastiskt duktiga Rebecca (@rebeccasafstroms_konst på instagram). Kökssoffan har följt den skånska mannen sedan han var liten och sitsen är omklädd med tyg från IKEA. Plåtburkarna med klöver och vita blommor är loppisfynd och likaså kanel/kardemumma burkarna. Vaniljsocker-burken är ett av mina senaste köp (som jag inte direkt kan kalla fynd men som jag ändå inte kunde motstå). De blåvita kopparna med fat har jag ju visat förut och porslinsformarna fyndade jag för halva priset på en second hand - billigare än så kan det ju knappast bli. :) 

Liknande inlägg

3 kommentarer

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det gör mig så glad!

Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort.

Använder Blogger.