Body Scrub av kaffesump och kokosolja

Att göra egna hudvårdsprodukter är nog bland det roligaste man kan göra - för att inte tala om enkelt. Body Scrub är så lätt att slänga ...


Att göra egna hudvårdsprodukter är nog bland det roligaste man kan göra - för att inte tala om enkelt. Body Scrub är så lätt att slänga ihop av det som finns hemma och här har jag använt kokosolja och kaffesump. Kaffe är energigivande och uppstramande för huden och det skrubbar bra, och kokosoljan är vårdande.

Jag gjorde mina Body Scrubs i pralinformar och det är väldigt praktiskt att bara ta med sig 1-2 praliner till duschen istället för att ha en stor burk som man ska hålla på att gräva i. Idén att använda pralinformar fick jag från den fina bloggen Evelinas ekologiska, tack för tipset!


BODY SCRUB MED KAFFE OCH KOKOSOLJA (cirka 6 st)
2 msk kokosolja
1 msk avsvalnad kaffesump

Gör såhär
Smält kokosoljan över ett vattenbad på svag värme, dra av och rör i kaffesumpen. Häll upp i pralinformar och låt stelna i kylen. Förvara i kylen och ta fram 1-2 åt gången. (En pralinform räcker till att skrubba båda underbenen) Liknande inlägg

2 kommentarer

  1. Måste genast prova! Behöver skrubba hela kroppen! :) Brukar blanda socker och olivolja. Men kul att testa något annat!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja gör så! Det här var en väldigt bra kombination tyckte jag! :)

      Radera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det gör mig så glad!

Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort.

Använder Blogger.