Semesterns loppisfynd

Nu har vi landat i vardagslunken igen efter en fantastisk semestervecka i Norrland och jag tänkte visa upp en del av det som fick följa ...


Nu har vi landat i vardagslunken igen efter en fantastisk semestervecka i Norrland och jag tänkte visa upp en del av det som fick följa med hem.

Jag vet att rubriken säger loppisfynd, men det är bara delvis sant eftersom jag faktiskt fått (ja, ni läste rätt!) det allra mesta av min kusin som hade rensat ur bland sina saker hemma. Snacka om lyx!

"Att lära alfabetet" är ett 20-kronor fynd från Kupan (Röda korset) i Piteå, Plåtbrickan och brödkorgen kostade 10 kr/styck på en loppis i Skellefteå, och allt det andra fick jag alltså av min kusin. Vågen, den lilla kannan och äggkorgen blev jag så barnsligt glad för att jag skulle kunna börja gråta! Tack igen J!Liknande inlägg

0 kommentarer

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det gör mig så glad!

Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort.

Använder Blogger.